Over fotografie

Fotografie begeleidt me Gedurende vele jaren, is een deel van mijn leven, na verloop van tijd is uitgegroeid tot Zo natuurlijk als ademen, verbindt me met de wereld en duwt Tegelijkertijd in de voetstappen van mijn wezen in de Het.

Ik ben als een musher, een wereld Is als een korreltje zand, een vreemd lichaam dat mijn vacht irriteerde, De vorm van mijn reactie is fotografie, ik degraderen het van de wereld, Emoties sluiten in beelden. Beelden vaak na de opstand zijn Vergeten, anderen worden vernietigd, ik verlies mijn hart bijna Wanneer ze materialiseren, hebben anderen iets meer Geluk, een deel daarvan worden gedeeld.

Omdat fotografie lijkt op ademen is geen eenvoudig onderwerp van beschrijving, want wat ik je kon vertellen over ademhalen, heb ik geen grote ambitie om geïnteresseerd te zijn in iedereen met je beklimming. Ik schrijf naar de lade van een vergeten meubel upchanego in een hoek op de zolder, het Internet lijkt een ideale plek om ze te publiceren.

Leave a Comment